Nytt

City

När man arbetar i stadsmiljö är det viktigt att ha en bra överblick och total kontroll över maskinens rörliga delar. Arbetet utförs ofta intill både människor och trafik vilket gör att det ställs höga krav på säkerheten.

Rail

HUDDIG 1260D är vår mest kraftfulla grävlastare. Den är utrustad med en Cummins turbomatad dieselmotor QSB6,7 som uppfyller miljöstandard Steg III B, vilket innebär minskade utsläpp av kväveoxider och sotpartiklar.

.

Cable

Kabelarbete måste kunna utföras oavsett väder och markförhållanden. Det som behövs är en pålitlig maskin som kan ta sig igenom blöta myrar, leriga åkrar eller stenig skogsmark, hur terrängen än ser ut. Säkerheten är viktig vid arbete med kablar, både för föraren och alla andra som arbetar i närheten av maskinen.

Tigon

Fullhybridteknologin, som kombinerar diesel- och eldrift, genererar och regenererar energi på ett sätt som aldrig gjorts i en entreprenadmaskin tidigare. Tigon Technology ger en högre verkningsgrad och bättre prestanda som resulterar i lägre bränsleförbrukning, mer effekt, högre dragkraft, en tystare maskin samt ett mer miljövänligt arbetssätt.

.

Säljare: Tommy Andersson

Telefon: 070-394 45 45

E-post: tommy@voxss.se

Säljare: Fredrik Sporrenklint

Telefon: 070-380 31 11

E-post: fredrik@voxss.se